Thursday, December 26, 2013

Keindahan Kundasang, Sabah #VMY2014

Assalamualaikum...

Sekadar nak share dengan korang tentang keindahan pemandangan di Kundasang. Kalau korang dah baca entri jalan-jalan aku di Sabah, kira dah tau la. Tapi kalau tak tau, ni ada video aku nak share.

#VMY2014
#VMY2014
#VMY2014


IKLAN

18 comments:

  1. kundasang mmg tempat yg cantik dan sejuk.. Fiza pernah ke sana sekali dan mmg rindu sgt dengan suasana di sana..

    ReplyDelete
  2. wah,tebalnya kabus!mesti sejuk kan sis. bestnya!teringin nak g sabah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tebal sangat. Memang sejuk Nana..seronok je

      Delete
  3. macam kat New Zealand tu ek?? hihi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Sally..macam kat New Zealand tu.

      Delete
  4. wowo cantik sangat. sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk mata memandang Lieya. Rasa nak tido kat situ je

      Delete
  5. sangat cantik! tapi dneo belum pernah sampai sana......

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe Deno..suatu hari nnt mesti sampai juga

      Delete
  6. Replies
    1. saya tak pakai kak tp memang seronok sbb sejuk dia macam best sgt

      Delete

My friend say: