Sunday, December 29, 2013

Header Baru

Assalamualaikum...

Kelmarin aku dah buat header baru tapi tetap rasa ada yang tak kena. So, semalam hampir beberapa jam jugalah aku ambil masa untuk reka header baru. Fikir tulisan apa yang paling sesuai nak buat header dan warna sekali. Maklumlah, temanya simple but nice. 

Dah setel edit sana edit sini, so...inilah hasilnya. Okay, okay..kali ni last. Takde ubah dah kecuali kalau terpaksa ya.
Haa...okay tak kali ni? Hehehe.. Warna pun ala-ala sweet je. Hehehe.. *Perasan sendiri.

Okay...till meet again

12 comments:

  1. yang ni lagi sweet... ala-ala romantik gitu... pink + blue

    ReplyDelete
  2. cantik.... dah tak yah tukar dah :-)
    hihi

    ReplyDelete
  3. rajin sis tukar header ye,btw cantik combination soft blue dgn pink tu kat font tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana, tukar-tukar sebab nak bagi match dengan blog skin

      Delete
  4. weeeee.. semakin cantik blog ainim.. blogskin dengan header masuk sgt warna dia

    ReplyDelete
  5. Eraz ni peminat biru.. Dapat detect tak di blog? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat-dapat..haha. Saya pun suka biru

      Delete
  6. sally telah menderhaka kpd biru...hahahaha...tapi mmg melambangkan anim sgt...nice & sweet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally, tidak mengapa. Nanti boleh edit2 skit kasi ada biru sikit

      Delete

My friend say: