Friday, December 27, 2013

Header Baru Blog Ainim Rashihah

Assalamualaikum...

Jangan terkejut kalau tengok blog Ainim Rashihah ni berubah lagi. Ni kan demi pembaharuan blog dan sempena masuk tahun baru. Ewah. Ni kat bawah ni adalah reka baru untuk header blog ni. Okay tak?


Ehehe. Sekarang ni dah takde tulisan korea lagi dah. Demi pembaharuan blog ni, aku redakan juga tulisan korea tu ditukar kepada roman biasa. Kali ni temanya simple but nice. Saja je letak warna pink sebab background blog ni ada sikit-sikit warna pink. So, nak bagi nampak harmoni sikit la kiranya.

Harap header ni boleh maintain la. hehehe

Okay...till meet again

6 comments:

My friend say:

Nuff Ads