Tuesday, December 17, 2013

Factory Outlet Carnival [FOC] 2

Assalamualaikum...

Baru sekarang sempat nak update blog. Datang keje je terus kena buat setup untuk latihan pagi ni. Ada 2 venue pulak tu.

Disini aku nak war-warkan kepada kalian semua yang bermula esok 18 Disember 2013 sehingga 22 Disember 2013 akan berlangsung Factory Outlet Carnival Ke-2 di Menara MATRADE. Karnival jualan gudang terbesar ni menawarkan pelbagai barangan dengan harga yang menakjubkan. Dibuka dari pukul 10am hingga 9pm. 


Haa..masa ni la nak shopping dengan harga yang berpatutan. Sambil shopping sambil jimat duit gitu. Selain jualan ni, ada juga beberapa aktiviti lain yang dijalankan sempena karnival ni. Terutama buat peminat2 kucing, haa..ada pameran Kucing Antarabangsa lagi. Aku rasa kalau blogger +Zamani Abe tau mesti suka kot sebab Zam kan minat kucing. Hehehe

 Aku ada juga share poster dan layout event ni. So, kalau korang berkesempatan, datanglah ke karnival ni ya.

Okay...till meet again
p/s: Haritu dengar iklan promosi karnival ni dalam radio.

7 comments:

  1. waduh..
    boleh koyak wallet camni.
    nmpk besar jer dalam layout tu.

    ReplyDelete
  2. hujung thn ni , mcm2 sale ada . kena pandai berbelanja nih ...

    ReplyDelete
  3. Okay...tak nak g..kang hbs duit mcm g bbw...haha..

    ReplyDelete
  4. dah hujung tahun nie banyak sale......aduhai.......!

    ReplyDelete
  5. bestnya kak.. tapi kita hujung2 tahun ni la mcm2 nak pkai duit..sob3..

    ReplyDelete

My friend say: