Sunday, November 10, 2013

Teaser Entri Baru Untuk Minggu iNi

Assalamualaikum...

Terlebih dahulu aku nak mohon maaf bebanyak sebab dah berapa hari langsung tak aktif blogging. Maaf juga ya kalau aku tak bertandang ke blog korang. Banyak sangat hal beberapa hari ni dan paling penting aku memang away from laptop. Banyak keje dan banyak pulak program bulan ni. Moga-moga segalanya berjalan dengan lancar, Insha Allah.


Okay..dalam beberapa hari ni, aku nak cerita kat korang beberapa aktiviti aku sepanjang minggu lepas yang sempat aku hadiri. Seronok walaupun penatlah.


Aku akan cerita pasal Sambutan Maal Hijrah 1435 di PICC, Putrajaya. Aku dah pernah cerita last week pasal aku ada hadiri program ni tapi sekadar bagitau je aku dalam dewan. Hahah..Okay..new entri aku cerita lebih lanjut sikit.

Haa..Khas buat peminat-peminat Korea tak kisahlah, culture ke, fashion ke, food ke..entri ni khas untuk korang. Kalau tak minat pun takpe, boleh baca buat info gitu.

Haa..yang ni paling best setakat ni kot. Jumpa Kamal Adli gitu walaupun bukan peminatnya. Entri yang ni aku up paling last ek. Hehehe
Oh ya..sekarang ni dah lewat malam dah. Baru je balik dari amik kakak di LCCT. Penat badan. Tak duduk diam aku beberapa minggu ni. So, harap korang tak menyampahlah ya kalau datang blog aku ni tengok entri takde yang terkini. Ya ampun ya..

Okay...till meet again.

IKLAN

3 comments:

  1. wow semua entry hot2 yer. pernah gak jumpa kamal adli. dia lagi hensem in real life ^_^

    ReplyDelete
  2. banyak nak di kongsi tu. Can't wait to read your stories dear (^_^)

    ReplyDelete

My friend say: