Monday, November 11, 2013

"Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman"

Assalamualaikum...

Dengan ini aku isytiharkan aku join segmen best friend aku +Sally Samsaiman ku sayang ni.


Kenapa nak join segmen ni? Sebab Sally ni kan antara kawan baik yang aku kenal dari dunia blog ini. Orangnya sangat peramah. First time jumpa masa SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop kat Berjaya Times Square Hotel, tak rasa kekok pun tau, instead rasa macam dah kenal lama je gayanya. Bersembang kalah orang baru kenal.

Aku tak ingat since when aku kenal Sally, I means since when aku follow blog Sally, siyes aku tak ingat tapi bila komen kat blog Sally rasa cam dah kenal lama je. Mesra sangat rasa. Kata orang cam ada chemistry la kononnya. Entri-entri dalam blog Sally pun bersahaja dan penuh dengan cerita kehidupan beliau yang aku kira meriah. Dan paling penting wajib ada entri pasal CNBLUE dan Jung Yonghwa jejaka idaman beliau. 

Kalau korang belum kenal Sally ni, aku memang suggest korang follow blog beliau, TETAPI apa kata sertai dulu segmen simple ni dulu ya. Syarat-syarat pun tak susah, takyah nak follow sana sini kalau korang bukan jenis yang rajin klik-klik sana sini. Dah siap join, silalah komen di entri segmen Sally tu ya.

Okay...till meet again

6 comments:

  1. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  2. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  3. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

My friend say: