Monday, November 04, 2013

Selamat Menyambut Awal Muharram 1435

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana telah diberi sekali lagi peluang untuk bernafas dibumi ini dan diberi sekali lagi peluang untuk menikmati tahun baru. Syukur Alhamdulillah kerana hari ini sempat untuk berdoa akhir tahun dan juga awal tahun. Semoga mendapat kenikmatan dan diberkati bagi tahun ini.

Korang sempat tak baca doa akhir tahun dan awal tahun tadi? Kalau sempat, Alhamdulillah. Kalau tak sempat, takpe, banyakkan berdoa supaya tahun ini segala perancangan dipermudahkan ya.

Dikesempatan ini aku ingin ucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah 1435 buat semua umat Islam dimuka bumi ini. Oh ye..kepada mereka yang terlibat dengan sambutan Maal Hijrah 1435 di PICC esok pagi, jangan lupa siap2 iron baju baru yang korang dapat tu ya. Kang esok takut kelam kabut pulak. Hehehe

Awal Muharram

Baiklah..setakat disini dulu ya. Aku nak mulakan sesi blog walking sambil tengok program live dari TV Al-Hijrah. 

Okay...till meet again

IKLAN

8 comments:

  1. p/s: akak, akak ada menang hadiah topup dari GA deno kan? nanti akak pm no phone akak ya, dneo nak bg kat sponsor :)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini Aini..sambil klik nuffang..

    ReplyDelete

My friend say: