Friday, November 22, 2013

Salam Jumaat

Assalamualaikum...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Selawat dan salam buat Rasul Junjungan Nabi Muhammad SAW. Alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk bernafas dibumiNYA. 

Semalam, seharian sibuk dengan persiapan Third Country Training Program (TCTP) yang akan bermula Ahad ni. Hari ni pun masih lagi sibuk dengan persiapan akhir sebelum hari kejadian. Penat sangat sampai nak blogging pun tak sempat. Nasib dah siapkan entri autopublish, so takdelah berhabuk blog ni kan.

Hari ni aku plan tengahari taknak keluar sebab nak blogging. Bukan apa, Sabtu dan Ahad takde kat rumah dan masa blogging dalam beberapa minggu ni akan sangat terhad. So, firstly aku nak minta maaf awal-awal kepada kalian kalau aku takde atau lambat singgah atau balas kunjungan korang ya. 

Kepada korang sekalian, aku akan cuba siapkan entri autopublish. Kalau rajin singgahlah blog ni ya.

Okay...till meet again

1 comment:

My friend say: