Monday, November 25, 2013

Kembali Bersiaran Semula

Assalamualaikum....

Hi semua..beberapa hari ni langsung tak sempat nak blogging. Jangan kata blogwalking, nak update blog pun langsung tak sempat. Sebenarnya, sekarang ni sedang berlangsung Third Country Training Program  (TCTP) - Trade Facilitation for African Countries yang dianjurkan oleh unit aku bekerja. Program ini berlangsung bermula semalam 24 Nov dan akan berakhir pada 5 Disember 2013 ni. So, sepanjang program ni berlangsung aku memang akan takde kat workstation sebab kena standby kat bilik sekretariat TCTP kat Tingkat 5. Start dari hari Jumaat haritu lagi aku dah sibuk dari pagi untuk lakukan persiapan terakhir program.

Mari kita tinggalkan hal-hal keje tu semua. Sebenarnya aku nak bercerita beberapa aktiviti aku sepanjang minggu lepas. Jujur aku katakan yang aku sangat2 gembira even keletihan yang teramat.

20131123_204132 20131123_173205

Aku nak ceritakan serba sedikit pengalaman aku di Super Show 5 Super Junior World Tour Kuala Lumpur yang berlangsung Sabtu lepas. Actually, entri SS5 itu nanti aku tujukan khas buat +Sally Samsaiman dan Kak Fearzatul dan juga untuk semua readers blog ni. Oh ya..for Suju Fans, E.L.F. special post akan aku letak dalam fan blog aku ya. Hehehe.

Okay..sekarang ni nak tengok orang MECC ubah balik setting tempat duduk peserta sebab tadi SD BKP suruh ubah sikit.

OKay...till meet again

4 comments:

  1. hehehe....kita nak ayam Kyochon! hehehe :D

    sama la...sally busy jugak minggu ni...ada 5 assignment nak submit -_-'

    ReplyDelete
  2. peminat setia nie..hihi...

    klik semua nuff adik :)

    ReplyDelete
  3. takpelah tak sempat update blog sebab busy.. anis ni dah berkurun tak update b;og sebab malas.. hahaha.. lama tak dating sini.. rindu pulak.. hehe

    ReplyDelete
  4. cpat2 lah update ceta psl konsert tu ainim. kita pon xsabaq nak baca ^_^

    ReplyDelete

My friend say: