Monday, November 18, 2013

Have A Good Day Everyone

Assalamualaikum...

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Apa khabar hari ni? Semoga semuanya sihat belaka ya. Alhamdulillah, kita sekali lagi diberi peluang untuk bernafas dibumi Allah SWT. Hari ini seperti biasa akan dilalui dengan kesibukan urusan pejabat tambahan big event yang unit aku handle akan berlangsung kurang seminggu dari hari ini. So, kitorang akan berhempas pulas untuk selesaikan persiapan program.

Aku doakan semoga urusan kalian semua akan berjalan lancar juga. Kalau ada dikalangan blogger yang sedang bercuti, selamat bercuti aku ucapkan. Oh ya..aku akan cuba blog walking mana yang sempat waktu rehat nanti ya. Harapnya kesampaianlah hasrat tu.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. Waalaikumsalam...
    Selamat pagi...^_^

    ReplyDelete
  2. walaikumsalam..happy nice today :)

    ReplyDelete
  3. wlkmslm...
    xdpt pun nak bcuti...alhamdulillah musim cuti ni banyak msk job.. (^_^)
    lama xBW so hari ni ilangkan stress ngn BW kengkawan blogger...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya berjalan lancar ...

    ReplyDelete
  5. selamat pagi.. dah nak msuk tgh hari ni :D

    have a nice day :D

    ReplyDelete

My friend say: