Friday, November 15, 2013

Happy School Holidays

Assalamualaikum...

Hari ni merupakan hari terakhir persekolahan bagi sesi 2013. WAHHHH... CONFIRM adik-adik kita yang masih belajar tu seronokkan. Cuti panjang dah bermula. Okay..sila lompat bintang seratus kali ya adik-adik sekalian. 

Kepada adik-adik semua, sila manfaatkan cuti sekolah ini dengan berhemah ya sayang. Jangan disia-siakan dengan aktiviti tak bermanfaat ya. Kalau pergi bercuti tu, enjoylah seboleh mungkin. Kalau yang duduk rumah je tu, buatlah apa yang patut. Tolong mak kat rumah ke. Jangan ingat nak merayap je ya. Seeloknya masa cuti panjang ni spend masa dengan belajar perkara baru lagi bermanfaat ya.

Buat cikgu-cikgu, pasti sebenarnya tak cuti sangat pun. Mesti ada yang kena datang sekolah juga nantikan. Hehehe. Buat adik-adik yang tengah ambil exam tu, sabar ya, setel exam, dah boleh tido lena sikit sebelum dapat result. Ihiks..

HAPPY HOLIDAYS

Okay...till meet again

4 comments:

  1. adeh...
    mmg terasa jeles ngan budak2 skolah,
    time nie ler rasa nak jdi budak2 balik.
    hehe

    ReplyDelete
  2. wah...dah start cuti sekolah ke??? rindu nye zaman2 sekolah dl...rindu nak kembali ke zaman sekolah dulu...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. fae pulak x lama lagi nak cuti.. cutii panjang terus coz fae will graduate soon yeahaa!

    ReplyDelete
  4. wah beznye
    anak2 buah yumida dah pg berholiday d kl..jeles!

    ReplyDelete

My friend say: