Thursday, November 21, 2013

CPUV Ke-3 Bulan November 2013

Assalamualaikum...

Baru sempat buka blog. Ini pun cuma seketika je. Sangat sibuk dengan persiapan bagi Third Country Training Program yang akan bermula Ahad ini. Fuhhh..penat sungguh.

Masa buka blog perasan ada iklan INTI. Sajalah buka Nuffnang nak check, manalah tau ada CPUV baru ke. Alhamdulillah..CPUV baru rupanya. Nak cakap banyak-banyak tak sempat dah ni. Dah nak abis rehat. Apa pun terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi CPUV kat saya ni.



Mesti ada diantara kalian pun dapat juga kan? Sorry tak sempat nak blog walking blog kengkawan. Malam nanti Insha Allah kalau sampai rumah awal, aku try blog walking ya. 

p/s; Malam  ni kena amik anak buah dari rumah Kakak.

Okay...till meet again

11 comments:

  1. rezeki rezeki lagi dtg hehe..kita pun dpt ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh rezeki dari ALLAH :) untungnya

    ReplyDelete
  3. wah tahniah! deno baru dapat 1 utk nov :)

    ReplyDelete
  4. sy ader gak join tp xberapa reti lah nk wat...ajari aku...huhuhu..

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah
    tahniah sis..rezeki

    ReplyDelete

My friend say: