Saturday, November 30, 2013

Bercuti ke Sabah


Assalamualaikum semua...

Dah berapa hari aku tak update blog pun tak sure. Tapi rasa macam dah lama je. Maaf ya kalau ada yang singgah blog ni tapi sepi tanpa new entry. Tuan blog ni busy sesangat lately sampai tak sempat langsung nak update blog. Siyes ni tak tipu tau.

Sekarang ni aku berada di negeri di bawah bayu, Sabah. Saja je bercuti dengan keluarga disini. Merehatkan diri tatkala kesibukan tugasan dipejabat masih selubungi diri. Heheh

So, after balik dari Sabah nanti,.banyak yang aku nak ceritakan pads kalian semua.

Okay...till meet again

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. semoga selamat pergi dan selamat kembli yer ainim ^_^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab jadi Top 5 pengomen tegar di blog ERAZFADLI.COM

    ReplyDelete
  3. datang Sabah ke? boleh la jumpa ni kan hehe

    ReplyDelete
  4. wah..bercuti kat sabah.. bestnya.. enjoy your holiday :)

    ReplyDelete
  5. seronoknya akak... dneo tak pernah sampai sabah

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer dia pergi bercuti...:D

    ReplyDelete

My friend say: