Tuesday, October 29, 2013

Voucher AEON Daripada SEDA Malaysia

Assalamualaikum...

Dalam Wordless Wednesday #1 23.10.2013 minggu lepas, aku ada share mengenai Voucher AEON. Sebenarnya voucher ni aku terima semasa menghadiri SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop last 2 weeks. Aku terima dalam sampul duit raya pulak tu. Hehehe. 

shopping
Balik rumah tunjuk kat mak. Mak senyum je. Aku cakap kat mak nak belikan baju untuk mak guna voucher ni tapi nampaknya mak macam tak mahu je. Mak suruh aku guna sendiri je voucher tu. Sekarang ni, voucher ni masih tersimpan rapi dalam sampul tu. Hehehe

Korang rasa apa benda aku nak beli guna voucher ni? Any idea? Hehehe. Voucher tu bernilai RM100. Ala, RM100 pun duit jugakan? Sekian buat masa ini.

Okay..till meet again

p/s: masa untuk blog walking agak terhad lately. Kalau ada yang aku tak sempat singgah blog tu, maaf ya. Aku akan terjah juga nanti

IKLAN

11 comments:

  1. tolong la belanja sally baju...sedih woo satu sen pun tak dapat pakai voucher kita -___-"

    ReplyDelete
  2. jangan beli baju kat sally beli kat kiter ja hikhik ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah yea...banyak voucher now shopping kat Aeon lebih RM 100 dapat voucher RM 5 lagi....

    ReplyDelete
  4. Sally: Kesian dia.. Eh, Kak Mia dapat lagi tau..hahaha

    Lieya: Hahaha..kita spend utk mak..hahah

    Sukma: Terima kasih. Oh ye ke..best tu

    ReplyDelete
  5. wah bolehlah akak shopping ni... heeee

    ReplyDelete
  6. wah bolehlah akak shopping ni... heeee

    ReplyDelete
  7. wah bolehlah akak shopping ni... heeee

    ReplyDelete
  8. bleh la akak shopping byk2 nanti^^

    ReplyDelete
  9. bleh la akak shopping byk2 nanti^^

    ReplyDelete
  10. beli handbeg kot wat tambah rm yg ada ... heeeeee

    ReplyDelete

My friend say: