Monday, October 07, 2013

Top Commentators September 2013

Assalamualaikum...

Goodbye September and Welcome October. Oh...October, please be nice to me. Okay...sekejap je masa berlalu kan? Kan? kan? Tak sedar dah masuk bulan Oktober pun. Memang tak sedar pun.

Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi singgah dan jenguk blog tak seberapa aku ni. Alhamdulillah, walaupun penulisan aku tak hebat mana, masih ada yang sudi beri sokongan buat aku. Terima kasih juga kerana tinggalkan komen-komen dan jejak dalam blog Ainimrashihah. Oh ya, pernah aku nyatakan sebelum ini, bahawa aku akan umumkan siapa Top 5 blogger paling banyak komen diblog inikan. Haa...seperti dalam image dibawah ini, merekalah blogger berkenaan.


Terima kasih buat mereka berlima ini. Actually aku ada nak bagi sesuatu tapi belum sempat nak beli. Terlalu busy sampai takde masa nak keluar beli hadiah tu. Okay....buat mereka berlima ni, silalah contact aku dialamat emel, ainim86@gmail.com untuk sertakan details korang. Nama, alamat terkini untuk aku postkan cenderahati tu. Maybe amik masa tapi akan tetap aku hantar kat korang ya. Jangan lupa tau. Aku tunggu emel korang tu ya.

Okay...till meet again

17 comments:

  1. comel budak sally tu ye..hahaha...LOL...camne boleh byk sgt komen ni...? thanks anim! :)

    ReplyDelete
  2. eh kiter pon ada jugak. tak sgka hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah semua! akak pula masuk dalam list top komentar deno... hihi^^

    ReplyDelete
  4. Assalam. Salam persinggahan.

    Dari pengamatan saya sebagai blogger baru , blog Ainim ini nampaknya mesra pengguna.

    Saya nak usaha jadi 5 pengomen terbanyak lah di blog ini :)

    Okay. Itu jer. Tmksh.

    Tahniah pada yang mendapat tempat

    ReplyDelete
  5. tahniah..1st singgah blog comel ni. done isi tabung nuff awak


    recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  6. wahh..best nye dpt jadi pengomen tegar..ohohoh..

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua pengkomen tegar di atas... terbaik la..

    ReplyDelete
  8. Tahniah...mereka tu memang sepatutnya dpt penghargaan . rajin singgah n drop commen. salute lah..

    ReplyDelete
  9. tahniah buat mereka semua.. :)

    ReplyDelete

My friend say: