Sunday, October 20, 2013

Teaser Entri Baru

Assalamualaikum...

Hari ini baru berkesempatan untuk update blog. Semalam selepas pulang dari #ChurpOut2013, tak jadi nak blogging sebab mak tak sihat. Jadi kenalah pay attention to her. Alhamdulillah, hari ini masa balik dari SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop, mak nampak lemah tapi okay lagi. Katanya mengantuk. Tapi masa makan-makan petang tadi nampaknya okay dah. 

Oh ya..sebenarnya, aku masih dalam proses untuk update entri baru related to two activities that I have attended during this weekend.

SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop

dan

#ChurpOut2013
Kedua-dua entri ini masih dalam proses ya. Akan aku up entri ni dalam satu dua hari lagi. Nak taip entri dua event  ni kena bertenang sikit. Kang salah tulis satu hal pulak ya dak? Okaylah..aku nak lunaskan sesi blog walking dulu sambil-sambil menaip entri baru. 

Okay...till meet again

6 comments:

  1. adoi! sally baru nak buat teaser...anim pun naik teaser!! LOL....menci...menci...! nk gmbr...esok nak update..hehehe...email ek nanti ;)

    ReplyDelete
  2. I spot Kak Sally and Kak Mia :D

    ReplyDelete
  3. @Sally..hehe..terawal sikit.ok, jap ek. kita emel gambar wokeh

    @Vee Lea: haah tadi jumpa Sally dan Kak Mia..oh, smlm jumpa Ayue Jean

    ReplyDelete
  4. weee... best nyerrrr.. jeles i ^_^

    ReplyDelete
  5. antara 2 event nie, mana yg lagi best? mestilah Churp-churp tu kan? hihihik..

    ReplyDelete

My friend say: