Monday, October 21, 2013

Spot The Rainbow

Assalamualaikum...

Hari ni pepagi lagi migraine melanda. Nak menghadap PC pun tak selesa. Tak sempat lagi nak blog walking blog kengkawan semua. Maafkan aku ya. Sekarang ni dah kurang sikit lepas makan ubat.

By the way, pagi tadi masa aku betulkan tudung, terpandang keluar tingkap. Lihat pagi yang membiru selepas hujan turun dengan lebatnya. Subhanallah..cantik sangat. Tapi......dalam indah langit tu, aku spot sesuatu dilangit. Cantik tapi samar. Indah dipandangan tapi hanya untuk seketika.

So, aku nak uji ketajaman mata korang ni. Can you spot the rainbow? Kalau dapat bagitau. Kalau tak dapat pun bagitau aku ya.

Okay...till meet again

posted from Bloggeroid

5 comments:

My friend say: