Tuesday, October 22, 2013

Reda Stress Dengan NIPS

Assalamualaikum...

Tengah-tengah stress buat kerja yang banyak, ada sesuatu untuk dikunyah memang best. Nak kunyah keropok kang, susah pulak nak menaip sebab keropok berminyakkan. Kalau nak makan roti, kang macam heavy je pula. Haa...makan Nips la paling senang. Sedap pun sedap. Rangup, cukup rasa kacang. Bentuk pun kecik-kecik je. Paling penting harga pun tak mahal. Kekekeke

Korang suka makan Nips ni tak? Aku suka yang peanut je. Kalau yang ada mix dengan fruit tu kurang sikit. Selain Nips, ada juga M&Ms tapi harga mahal sikitlah. Kalau korang stress, makan cam aku juga ke? Hehehe

Okay...till meet again

8 comments:

  1. anak akak memang minat sungguh ngan NIPS ni. Tapi yang paling giler minat...bapaknya hehe

    ReplyDelete
  2. bleh dikatakan sokmo jugak ler duk kunyah NIPS nie,
    ni yg rasa nk g beli ni pasni.
    hehe

    ReplyDelete
  3. suke gak makan nips ni.. kalo makan tu memang tak boleh berenti.. :)

    ReplyDelete
  4. chocolate is our best friend when stress! haha

    ReplyDelete
  5. coklat yg banyak warna kan . meriah jer lidah anak buah bila makannya ...

    ReplyDelete
  6. best friend ketika bosan juga.. hhe

    ReplyDelete
  7. kalau pha is, nips ni buat makan lepas makan makanan berat.. sementara perut nk kenyang, makan nips ni..

    ReplyDelete
  8. Suka makan benda ni.. Tapi Eraz tak boleh ngan sangat dengan kacang.. So..

    ReplyDelete

My friend say: