Saturday, October 12, 2013

Ragam Muka Buku [Facebook]

Assalamualaikum...

Aku tertarik dengan video yang satu ini. Kawan aku shared this video kat FB dia. So, aku pun cari link asal video ini di youtube. Jumpa juga akhirnya. Video ini adalah hasil kreatif Shazreen Fazlynda. Video ini menceritakan pelbagai ragam pengguna Facebook yang mana, situasi yang dipaparkan adalah realiti bagi rata-rata pengguna Facebook. Memang ketawa aku tengok video. Oh ya, kalau korang rasa menyampah dengan gadis-gadis dalam video ni, sila abaikan mereka ya, yang penting mesej yang mereka cuba sampaikan.

Enjoy..


Video: Shazreen Fazlynda YT

7 comments:

  1. dah tengok dah video ni.. pekat dia punya loghat utara..

    ReplyDelete
  2. quota internet mmg sgt jeles kat sally :(

    ReplyDelete
  3. wah baru nak tgk ja ainim.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Mmg mcm2 ragam pengguna fb nih...

    ReplyDelete
  5. hahah..gelak sakan tgk..yg guna bhsa alien tu besa bdk2..satu lg kite type pnjg reply K je..geramnye..hahaha

    ReplyDelete
  6. dah tengok, memang lawak giler
    tp mmg wujud kan pengguna fb mcm tu..kelakar sesangat kerenah diorg ni
    isi tabung nuffnang sini-university of london

    ReplyDelete

My friend say: