Thursday, October 31, 2013

Maksud Emoticon Smiley

Assalamualaikum...

Hari ni aku nak share dengan korang berkenaan emoticon smiley face tu. Sebenarnya masa aku tengah search bahan untuk blogging ni, aku terjumpa image berkenaan emoticon tu. Aku ni tak pandai sangat bab-bab emoticon ni. Aku tahu guna je. Hahaha...so, kalau korang pun lebih kurang sama macam aku, meh sini kita sesama tengok apa maksud emoticon yang kita duk share dan guna dalam perbualan terutama masa tengah chatting tu.


Dah faham? Haa..so, enjoylah gunakan emoticon ni ya.

Okay..till meet again

9 comments:

  1. great piece of sharing ainim...memang emoticon ni ada makna...

    ReplyDelete
  2. SUKA SEBENARYNA GUNA EMOTICON NIE WALAU KADANG2 TAK TAU MAKNA DI SEBALIKNYA

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang simbol-simbol nie...

    ReplyDelete
  4. singah petang..kita suka guna simbol2 nie he

    ReplyDelete
  5. cik akak dik...main redah je..haha....

    ReplyDelete
  6. macam2 maksudnya :) selalu tahu guna je hehe

    ReplyDelete
  7. comel je klo dpt mesej yg de emoticon

    ReplyDelete
  8. Baru tau. Hihi. Selalunya saya buat macam nie :) jew.

    ReplyDelete

My friend say: