Wednesday, October 30, 2013

CPUV Ke-5 Bulan Oktober 2013

Assalamualaikum...

Kalau last week aku update berkenaan CPUV Ke-4 Bulan Oktober 2013, hari ni rezeki bertambah baik. Alhamdulillah. Masa blog walking blog adik kita yang bakal berkahwin Sabtu ini Syamimi, aku pun sengaja juga check Nuffnang, kot-kot ada rezeki untuk aku sekali. Alhamdulillah..nampaknya momentum CPUV aku kembali stabil untuk bulan Oktober 2013. Setelah hampir 3 bulan jumlah CPUV yang aku dapat ala-ala sendu je, bulan ni agak kembali seperti bulan-bulan sebelumnya.
Syukur. Satu CPUV dah pun credited. So, tinggal lagi 4 untuk bulan Oktober dan selebihnya CPUV bulan Jun dan September. Kagum aku tengok CPUV bulan Jun tu sampai sekarang masih melekat. Erk..tapi tak muncul pun iklan dalam blog tau. Hahaha

Sekian dulu ya. Terima kasih banyak-banyak kepada Nuffnang dan advertiser yang pilih blog untuk iklankan iklan korang ya. Sangat dihargai.

Okay..till meet again

IKLAN

5 comments:

My friend say: