Friday, October 25, 2013

CPUV Ke-4 Bulan Oktober 2013

Assalamualaikum...

Dah lunch ke? Aku dah lunch sejam yang lepas. Hari ni baru sempat jengah blog. Aku datang lewat ke pejabat hari ini atas sebab yang tidak dapat dielakkan. Sekarang baru dapat jengah blog sekejap.

Okay..baru kejap tadi aku blog walking blog Kak Fiza Rahman dan tengok ada CPUV baru diblog beliau. Aku tengok dah menarik tu, pasal movie THOR. Aku tak minat tengok tapi saja je klik iklan tu kat blog beliau. Saja juga aku buka Nuffnang account sebab nak tengok updates terbaru. 

Alhamdulillah, melekat lagi satu CPUV untuk bulan ni. So, total ada 4 CPUV untuk bulan Oktober. Alhamdulillah, terima kasih Nuffnang. 

Total ada 5 CPUV yang masih dalam status 'On Going'. Selebihnya dah credited. Korang kalau rajin dan baik hati, kalau nampak iklan tu sudi-sudilah klik ya. Hehehe

Okay...till meet again

8 comments:

  1. tahniah ainim, akak tak dapat lagi thor tu huhu (^_^)

    ReplyDelete
  2. waaa... mama melekat seketol je, sfcf ke apa namanya.. jadilah dari takde.. hihi


    singgah dan menabung sini..

    ReplyDelete
  3. tahniah! jumlah pendapatan nuffnng sy x pernah naik2..kekal below rm20. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. kite xdapat! majok! hehehe...congrats!

    ReplyDelete

My friend say: