Tuesday, October 08, 2013

CPUV Ke-2 Bulan Oktober 2013

Assalamualaikum...

Orang lain dah update pasal CPUV ni semalam tapi aku baru je nak update hari ni. Baru sempat buat entri ni. Okay. Terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi satu lagi CPUV kat aku. Aku baca kat blog ramai yang dapat CPUV Chipsmore tu tapi aku cuma dapat yang SONY tu. Kira okay la daripada tak dapat langsung kan. So, kalau baik hati, sudi-sudilah klik iklan tu kalau nampak ya. Hehehe.

Sekian dulu untuk kali ini.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. congrats my dear...akak tumpang happy untuk adik akak ni.. sorry baru sempat singgah cause baru habis management meeting...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...

    tahniah k... moga sukses selalu dan byk earning dengan nuffnang k..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. congrats...ehem..ehem...dh boleh belanja sally kepsi dah ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah anim.. keep on writing... :)

    ReplyDelete
  5. congrats ainim
    alhamdulillah rezeki dri nuffnang

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak anim :D nad pun ada 1 hehe

    ReplyDelete

My friend say: