Thursday, September 19, 2013

The Ultimate Friend Test

Assalamualaikum...

Ni nak tanya ni, korang rajin main game tak? Aku confirm tak rajin sebab tak minat. By the way, aku nak promote game ni yang aku jumpa kat Churp Churp. Game ni namanya The Ultimate Friend Test. Game ni menguji tahap memori korang dalam mengingati sesuatu perkara. Tak silap aku, game ni link dengan Facebook sebab dia banyak bertanya soalan mengenai rakan-rakan Facebook korang. Correct me if I'm wrong.

Nampak macam menarik tapi kalau tak cuba mana nak tau menarik ke takkan. Nak dapat kat mana game ni? Game ni available di Google Play dan juga AppStore. Haa..apa lagi, download sekarang ya. 

 Okay...till meet again

1 comment:

My friend say:

Nuff Ads