Monday, September 23, 2013

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!

Assalamualaikum...

Dari siang tadi dah nak join segmen ni tapi baru malam ni dapat up entri baru. Baru balik dari pejabat. Okay..jom join segmen blogger Zamani.





Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September (11.59pm).

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

16 comments:

  1. selamat bersegmen ainim...akak balas kunjungan di sini :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan, dari segmen yang sama..Jemput singgah kembali

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..salam perkenalan..dari segmen yang sama

    http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    datang singgah dan follow

    ReplyDelete
  4. Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :)
    Gud Luck :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    Cik Kumbang,
    (Blog & Graphic Designer)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen Zamani Abe & Menang Hadiah Bertuah.. Bergolek-golek ke sini sambil cuci mata..

    http://www.erazfadli.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  7. ayu datang dari segmen yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen bloglist istimewa..boleh la join nanti...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan hai.. singgah sini dari segmen yang sama :) jalan jalan makan angin sini..

    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan...
    salam perkenalan
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads