Sunday, September 15, 2013

Instagram Cake

Assalamualaikum...

Nak tanya ni, korang suka makan kek tak? Kalau suka, aku rasa entri ni mesti boleh tarik nafsu makan kek korang. Hik hik hik.. Korang pernah tengok Instagram cake? Ke korang dah pernah makan? Aku belum pernah la tapi aku nak share pasal Instagram cake. Aku jumpa post pasal kek Instagram ni masa tengah discover article dalam Churp Churp. Wah..nice sangat Instagram cake tu. 

Cantik tak? Nak tahu cara buat kek ni? Nak cuba buat sendiri? Wah..itu sudah kira bagus. Meh sini aku share tutorial buat kek ni.




Untuk bahan-bahan buat cake ini, silalah layari website HowToCookThat. Kat website ni ada macam-macam cara nak buat kek dan desert yang best belaka. Selamat mencuba ya.

Okay...till meet again.
IKLAN

5 comments:

  1. Terbaek ni..
    Sampai isi dalam pn ada dsign.
    Biasa kt luar je ada dsign.
    Saper bleh wat mmg untung.
    Kompom laris.

    ReplyDelete
  2. wow! nie memang the best la.
    teringin nak makan instagram cake nie hehe

    ReplyDelete
  3. sayang nak makan kalau comel sebegini..hihi

    ReplyDelete
  4. terfikir nak buat lak ... beli jer block kek yg dah siap kat kedai , pastu satukan ... emmmm

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads