Friday, September 27, 2013

Good Night Everyone

Assalamualaikum....

Hari ni aku langsung tak sempat nak blogging disebabkan kepenatan yang sangat melampau. Aku gerak balik dari ofis dalam pukul 8pm. Mengharung jem je dah sejam lebih baru aku sampai rumah. Memang sangat meletihkan minggu ini.

Esok awal pagi dah nak ke Perodua untuk pasang radio kereta aku. Okay...banyak urusan nak kena setel esok. Semoga segalanya dipermudahkan Allah. 

Aku cuma sempat blog walking beberapa blog kengkawan hari ini. Maaf sebab hari ini terlalu banyak kerja dan tak sempat nak buka blog pun. Rehat tadi pun adalah dalam 5 minit je sempat buka blog. Ada la dalam dua tiga blog sempat aku terjah.

Sekarang ni dah kali ke berapa aku menguap pun aku tak tahu dah. Tandanya memang mengantuk tahap gaban dah ni. Baiklah, aku nak pergi berehat dan TIDUR. Korang pun jangan tidur lambat sangat ya. Tak baik untuk kesihatan.

Esok kalau sempat aku akan cuba untuk blog walking seberapa banyak yang mungkin.

Oh ya..sebelum itu, aku nak umumkan bahawa, ada sesuatu yang menanti untuk Top 5 blogger terbanyak komen dalam blog ini bagi bulan September. Akan aku share dientri berikutnya ya.

Okay.. Assalamualaikum and till meet again

6 comments:

  1. kesian ainim kan. habes semua urusan tido puas2 ekk ^_6

    ReplyDelete
  2. alolo..ciannya...bawa rehat sayang...
    cik akak isi tabungan adik nie

    ReplyDelete
  3. all the best kak dgn semua urusan dunia:)

    ReplyDelete
  4. ciannya dia.. pas dah selesai semua gi rehat yea.. jangan paksa diri tu takut nanti jatuh sakit lak..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads