Friday, September 20, 2013

CPUV Terbaru Daripada Nuffnang

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, dapat CPUV terbaru daripada Nuffnang. Hampir sebulan jugalah tak terima CPUV terbaru. Selalunya dalam sebulan boleh dapat sampai 3 tapi agaknya masa cuti raya haritu blog ni memang bersawang, tu yang Nuffnang tak mahu bagi CPUV kot. Kot-kot la ya. Agak-agak boleh dapat lagi ke CPUV untuk bulan September ni? Heheh..semoga Encik Nuffnang baik hati dengan aku ya.

So, total ada 3 CPUV yang masih dalam status 'On Going'. Selebihnya dah 'credited' dah. Masih lagi menunggu target yang aku inginkan baru nak cash out duit Nuffnang ni.

Okay..till meet again

7 comments:

  1. tahniah kak. hehe nad ade 2 on going weeee

    ReplyDelete
  2. cik akak dapat satu je...hihi...tu pun jarang....
    untung dapat 3 dalam masa 1 bulan sahaja...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak :)

    p/s: a'ah aboo tu beruk kecik tu... hihi^^

    ReplyDelete
  4. Untungnyer ;)...
    @Sally Samsaiman
    sy pn sama..x pernah dapat pn..hhuhu sedey..

    ReplyDelete
  5. Nadya: Thanks nad..sama la kita ya

    Nao Mei: Nanti mesti akak dapat banyak nnt

    Deno: Thanks Deno

    Sally: Nanti cuba lagi ya

    CaTzMeow: Terima kasih

    Lieya: Terima kasih ya

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads