Thursday, September 26, 2013

Breakfast dan Lunch hari ini

Assalamualaikum...

Selamat tengahari semua. Dah lunch ke? Maaf sebab tak sempat lagi nak blog walking blog kengkawan pagi. Baru je dapat rehat ni sambil buat keje during lunch hour. Maklumlah, dah nak hujung tahun ni memang busy semacam.

Nak makan pun tak berapa nak ada mood. Oh ya..hari ni aku breakfast dengan nasi lemak. Aku beli kat Traders Cafe je dengan kawan aku, Wana. Dah lama teringin nak makan nasi lemak, baru hari ni tercapai hasrat. Sedap pulak tu..siap tambah sambal dan telur goreng lagi. Alhamdulillah..kenyang.

Bila waktu lunch pulak, aku takde selera nak makan berat sebab penat kot. Ye la dah syok buat keje sampai rasa nak siapkan time lunch je. Poyos kan? Hahaha.. So, aku makan biskut weetameal sapu dengan lepa kacang Lady's Choice je. Sedapnya walaupun simple. Tak sedar rupanya dah makan banyak. Heheh.

Korang makan lunch tadi? Heheh..okay..dah pukul 2 pm. Aku nak sambung buat keje balik. Malam kang kalau sempat aku cuba blog walking sebanyak yang mungkin ye.

Okay...till meet again.

8 comments:

  1. nutella tu bes tp skank MG diet..
    yogurt vanila je breakfast ..hahaha
    tp kalau rasa nk mkn nsi lemak tu bantai je mkn tgh mlm ...haha

    ReplyDelete
  2. gambar yang first tu memang tak menahan adikku sayang...sedapnyaaaaa.... akak click save22 satu yer...

    ReplyDelete
  3. ujan2 gini makan roti sapu nutella...fuh! melekat rasa coklat kat tekak haha :)

    ReplyDelete
  4. kiter sibok ke tak sibok ke makanan tetap di utama kan . sebab tu la makin hari makin bolat hehe

    ReplyDelete
  5. Woaaaa yg 1st sedap tapi yg kedua tu makann biskut dgn coklat nmpk mcm x kenyang tp sebenarnya kenyang en gehe

    ReplyDelete
  6. Adoi2...tak habis2 dengan menu makan lah adik nie..hihi

    ReplyDelete

My friend say: