Monday, September 30, 2013

Bloglist Terkini Blog Ainim [Updated]

Assalamualaikum...

Aku berhajat nak lanjutkan tempoh update bloglist blog Ainim ni sehingga hujung bulan ni, 30 September 2013. Jadi, kepada kengkawan semua, silalah sebar-sebarkan entri ni ya. Mana tau kalau aku baik hati, seorang akan aku pilih untuk terima topup free ke. Hehehe..nantikan latest update ya.

**********
Assalamualaikum...

Dalam usaha aku untuk sentiasa berinteraksi dengan rakan-rakan blogger sekalian dan juga demi memudahkan aku untuk blog walking blog kawan-kawan semua, bloglist adalah antara cara paling mudah untuk aku tengok latest update atau entri terkini yang kawan-kawan sekalian update. So, aku sekarang ni nak edit balik senarai bloglist aku yang dah berapa bulan tak update tu. 

Okay..disini aku nak announce yang aku nak minta tolong kalian semua yang baca entri ni untuk komen dan letak url blog kalian jika mahu masuk dalam bloglist aku yang akan aku update dalam tempoh seminggu dari sekarang. Aku juga nak minta tolong kalian untuk war-warkan pasal hal ni kepada rakan-rakan blogger yang lain ya. 

Sila komen dan letakkan sekali url blog kalian. Oh ya, for your information, bloglist ni bukan sebulan atau seminggu tapi bloglist kekal selagi korang aktif blogging ya. Terima kasih kerana sudi menjadi rakan blogger aku ya. Thank you so much in advance.

Okay...till meet again.

31 comments:

  1. nak jugaklah...hihihi

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nak jugak :

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. akk nk juga..nti kita tukar link ya.. :)

    hanyadihatiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cik akak pun nak juga

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. deno nak!!
    http://www.dayangdeno.com/

    ReplyDelete
  6. fae nakk hehee

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nak jugakkkk ^_^

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://sallysamsaiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tulaa, ada bloglist nie senang kita nk tahu apa yg terbaru,kan kan kann, ehee

    http://eiqaalmond.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. kunjungan balas,hee...done klik2 jugak:)

    jom exchange link^-^

    http://nanakimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nak join jugak?hehe

    aisyalieza.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  12. salam..ehem2...

    Nak letak jugak www.mosumartdesign.com :)
    TQ Ainim suju..

    Supian Mustapa Menulis:
    SILA JANGAN KLIK JIKA ANDA....TUUUUTT???

    ReplyDelete
  13. sy pon nak jugak! hihi..
    http://anne-nurain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. nk masuk jugak..

    http://pening-pala.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. acik nak jugak .

    http://www.akupenghibur.com

    ReplyDelete
  16. nak jugak . =)

    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Eraz terjah sini.. :)

    http://www.erazfadli.com/

    ReplyDelete
  18. nak nak..
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. kak mia pun nak juga...

    http://www.mialiana.com

    ReplyDelete
  20. join...

    http://www.cikguzamrud.com

    ReplyDelete
  21. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. adik semak link

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/pencarian-bloglist-tamat-senarai.html

    ReplyDelete
  23. Kita tukar link ya...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. banyak dapat sambutan ni.rasa macam nak buat jugak la :)

    ReplyDelete
  25. nak gak ;)

    http://zamani84.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. sumpah nasi lemak tu nampak sedap sangat.. naz kalau makan nasi lemak pun mesti nak sambal lebih baru lah ummpphhhh :D

    ReplyDelete
  27. fizi taruk juga boleh ka? hihi
    http://kakikerja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. http://storystorynadya.blogspot.com/
    nad nak juga hehe

    ReplyDelete

My friend say: