Friday, September 20, 2013

Assalamualaikum...

Aku mengambil kesempatan disini untuk memohon maaf kerana tidak dapat aktif blogging untuk beberapa ketika. Niat dihati memang nak aktif seperti biasa tapi apakan daya, kesuntukan masa dengan jadual harian yang padat amatlah cemburu dengan aku. Kalau aku jarang singgah diblog kalian seperti selalu aku buat, mohon maaf bebanyak ya. Terpaksalah aku korbankan sedikit masa blogging demi nak setelkan kerja-kerja yang sangat banyak memandankan sekarang ni sudah semakin menghampiri hujung tahun.

Insha Allah, jika diizinkan, aku tetap akan blog walking blog kalian semua setakat mana yang aku sempat ya. 

Okay...till meet again

14 comments:

  1. ok dear, take ur time..
    nanti dah tak busy boleh aktif berblogging balik..heee

    ReplyDelete
  2. take care adik and tak apa, dulukan yang mana perlu didahulukan. tak jadi masalah... we'll always be here for you...

    ReplyDelete
  3. tak ape kak anim :) nad disini bersama akak :D

    ReplyDelete
  4. takpe kak.. penting yg mana penting dulu

    ReplyDelete
  5. kadang2 ada masa kita tak sempat nak menaip kan? hehe..take ur time..

    ReplyDelete
  6. semoga urusan semuanya berjalan dengan lancar.. :)
    Jaga diri tauu.!! :D

    ReplyDelete
  7. Utama kan yg mana lebih utama... Moga dipermudhkan urusan..

    ReplyDelete
  8. sy pun sama je.. mana smpt sy BW.. happy blogging =)

    ReplyDelete
  9. Dahulukan mana yang lebih penting ya..

    ReplyDelete
  10. xpe.. dulu kan yang mana patut didulukan dear.. dont rushing2 okeh.. hi3.. (apa ayat teman guna ni.. ada ke rushing2? ha3)

    Anim.. nak tanya.. kotak comment yang kuo kat sebelah ni Anim set kepada popup ke embed ye? teman suka camni.. nak buat camni gak.. heee

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads