Thursday, August 15, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Assalamualaikum..

Mencuri sedikit masa untuk join segmen akak kita ni.

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

36 comments:

  1. mcm menarik..
    ada masa akan join nnti..
    gudluck wokey.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak :)

    p/s: oh ya kak, dneo lupa nka beritahu.. deno dah terima kad raya drp akak.. terima kasih kak! ^_^

    ReplyDelete
  3. menarik! nak join la jap ag..hihi

    ReplyDelete
  4. menarik! nak join la jap ag..hihi

    ReplyDelete
  5. slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. tq follow me..done follow u back :)

    selamat bersegmen ya

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yg sama..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  8. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. Salam 9 Syawal Anim...Ziarah sini dari segmen yang sama..good luck ya..

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. melompat dr segmen yg same... jemputlah singgah.. (@_@)

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan & selamat bersegmen.

    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen sama ^^ done follow kamu^^ nanti selalu2 la jenguk blog cik anis ek hehe

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    ReplyDelete
  17. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  18. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  19. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen yg sma :)

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  21. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  22. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  23. dari segmen sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  24. Dari segmen Bublynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat berbloghopping ye...jemput singgah..

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama,done follow sini #268 :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  26. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  27. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  29. Singgah dari segmen yang sama, =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  30. datang sini dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  31. dtg drp segmen yg sama ... done follow (271)
    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  32. tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

    ReplyDelete

My friend say: