Tuesday, August 27, 2013

Rezeki Join Segmen Blogger

Assalamualaikum...

Sempat curi masa untuk buka blog dan lihat comment yang diterima dalam beberapa hari ni. Antara komen-komen yang diterima, komen daripada Kak +Farah Waheda Wahid memang mengejutkan. Hehehe..rupanya aku terpilih untuk masuk dalam bloglist blog Kak Farah selama sebulan hasil daripada penyertaan segmen yang Kak Farah anjurkan.

Alhamdulillah, rezeki kali ini. Sebelum ini, aku terpilih oleh Kak Mia semasa join segmen yang Kak +Mia Liana anjurkan baru-baru ini. Blog aku terpilih untuk review entri terbaik. Selain itu, turut terpilih untuk menerima duit raya RM20 daripada blogger +HASRUL HASSAN sempena segmen blogwalking sahur semasa bulan Ramadan yang lepas. Alhamdulillah, duit pun dah terima. 

Rezeki blogging namanya ini. Walaupun aku bukan seorang yang tegar join segmen anjuran kengkawan blogger, tapi sesekali join seronok juga demi untuk memeriahkan dunia blogger ni. Aku teringin nak buat segmen tetapi masih tercari-cari apa segmen yang aku nak buat. Any idea?

Okay...till meet again




7 comments:

  1. tahniah!
    sebulan ni tambah2 la trafic yg mmg da byk tu :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak ainim :)

    p/s: blog deno bertukar domain! link : http://www.dayangdeno.com/2013/08/wwwdayangdenocom.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads