Friday, August 16, 2013

Menang Duit Raya Anjuran Blog hasrulhassan.Com

Assalamualaikum...
Ini namanya rezeki Syawal. Alhamdulillah, semalam masa sedang blogwalking, baca entri blogger +HASRULHASSAN.COM. Haa, terbaca pulak entri Penerima RM20 Duit Raya Singgah Sahur. Memandangkan aku pun ada join segmen ni, so, aku pun check je lah nama pemenang. Saja je walaupun aku memang tak harapkan untuk menang sebab ramai juga yang join segmen ni. 

Bila terpandang nama aku pun ada sekali, Alhamdulillah. Senyum panjang aku. Heheh..dapat duit raya, siapa tak nak kan? 
See, nama aku yang no.3 tu. Selain aku, blogger Shark dan seorang lagi blogger Miss Banu terpilih. Tahniah ye kepada mereka. Kepada HH, terima kasih kerana memilih saya ya. Saya dah terima duit tu.

So, collection duit raya bertambah la sikit. Hehehe..

Okay..till meet again

7 comments:

  1. Eh eh eh.
    Nm shark pn ada ke..
    Hehe.
    Tahniah.
    Dpt jugak duit raya thn ni.

    ReplyDelete
  2. tahniah!!!alhamdulillah....spe nak bagik free tuh...untunglah....hehhehhe...

    ReplyDelete

My friend say: