Wednesday, August 21, 2013

Logo Hari Merdeka Ke 56

Assalamualaikum..

Dalam sehari dua ni memang tak aktif blog. Hanya sempat blog walking sikit-sikit je. 

Ok, tadi sempat ke blog blogger Zamani Abe untuk blog walking. Sedang elok blog walking, terbaca tentang entri logo Hari Merdeka. Thanks Zam sebab share link website merdeka ya. Okay, jom tengok logo Hari Merdeka Ke 56. Rasanya lama juga takde logo baru untuk Hari Merdeka ni. Bertahun jugalah kalau tak silap aku. 

Okay, kat bawah ni gambar logo terbaru beserta dengan  rasional logo sekali. By the way, kalau nak mengetahui dengan lebih lanjut mengenai aktiviti-aktiviti yang bakal diadakan sempena sambutan Hari Merdeka Malaysia ni, silalah layari
atau LIKE Facebook Page

Sama-sama kita hayati bulan kemerdekaan ini dengan penuh rasa patriotik ya. Kalau bukan kita yang sayang dan cintakan negara kita, siapa lagi kan?

Okay..till meet again

4 comments:

  1. logo ni ok lah cuma rasa mcm logo kejohanan lumba basikal pon ada jugak...haha

    ReplyDelete
  2. sempoi tapi nampak menarik..hehehe

    ReplyDelete
  3. simple jer logo dye...hehheh...

    ReplyDelete

My friend say: