Saturday, August 03, 2013

"KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL"

Assalamualaikum..

Baru sempat buka blog ni. Dari pagi dah aim nak join segmen Cik Akak Nao Mei kita ni tapi baru sekarang ni sempat online. OK...Cik Akak buat segmen klik klik Syawal gitu. Segmen ni simple cuma kena jujur untuk klik iklan-iklan yang Cik Akak share dalam entri segmen ni. 

Kepada rakan-rakan yang nak join, sila klik banner kat bawah tu. Sempena kedatangan Syawal ni, kiranya segmen ni dapat memeriahkan Hari Raya bloggers Malaysia ni sebab segmen ni sebegini dibuat khas sempena Syawal. Ewah..hahahah


Haa...lepas siap entri segmen ni, silalah komen diblog Cik Akak kita tu untuk hantar penyertaan ya.

p/s: kalau korang baik hati, silalah klik iklan kat bawah ni sekali ya. Hahahah

IKLAN

6 comments:

  1. selamatberjaya dpt hadiah daricik akak..zara pun join jgk..=D

    ReplyDelete
  2. Ikut klik-klik syawal ya kak :-)

    ReplyDelete
  3. best of luck... btw.. boleh join mine.

    nak bagi duit raya ni. esok last.
    semak kat link ni..

    http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/2013/07/nak-bagi-duit-raya.html

    :)

    ReplyDelete
  4. lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
    semak di sini....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

    nantikan keputusan malam esok....

    sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

    ReplyDelete

My friend say: