Saturday, August 31, 2013

I'm Back!!

Assalamualaikum...
Hi semua..hmm, lately ni langsung tak aktif blogging. Know why? Cause I'm too busy with my life schedule. Cewah. Yes, tak tipu tau. Busy sesangat dengan rencana hidup ni. Kalau online pun sempat upload gambar kat Instagram je sebab tu je yang paling senang guna handphone. Hmm, kalaulah Instagram boleh integrate dengan blogspot kan. Boleh update semua sekali gus. 

Okay..firstly, nak minta maaf kepada semua rakan-rakan yang dah follow blog ni tapi masih belum aku follow balik, Insha Allah, will do it as soon as impossible. Minta maaf kepada yang rajin blog walking blog aku ni dan tinggalkan comment tapi aku belum sempat blog walking dan tinggalkan jejak diblog kalian. Pun sama, will do it as much as I can, Insha Allah. Maaf sebab takde new entry sebab tak sempat nak buka blog langsung. Actually, banyak cerita nak update dalam blog ni cos this is my online diary. (Mana la tau, kalau suatu hari nanti aku jadi pelupa ke dah takde kat dunia ni lagi ke, at least there's something I left for my family and friends).
Kenapa aku tak aktif? Okay..actually I'm away from internet sebab berkursus. Aku ni jenis tak online internet kalau sedang berkursus. So, memang tak dapek nak aktif la. Dah memang perangai jenis macam tu. Tapi dalam kepala ingat kat blog kengkawan. Tambah kursus ni memang sangat pack dengan aktiviti sampai tak sempat aku nak curi masa online internet. So, I just enjoy the course dan sempat la ambil gambar buat kenangan.

Okaylah..takmo cerita banyak kat sini..Sedikit masa lagi aku update new entry ya. Maaflah kalau terpaksa tengok banyak gambar nanti..hik hik hik

Okay...till meet again

3 comments:

My friend say:

Nuff Ads