Friday, August 23, 2013

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns Nuffnang Ogos 2013

Assalamualaikum...

Ni update terbaru akaun Nuffnang aku. Kalau bulan-bulan sebelum ini agak banyak CPUV yang aku terima dalam sebulan, tapi untuk bulan ini, agak slow sedikit. Kalau bulan-bulan sebelum ini, sejak awal bulan dah ada CPUV baru masuk, tapi kali ini, dah nak hampir hujung bulan baru ada CPUV baru yang masuk.

Okay, tak mengapa. Mungkin sebab view tak begitu tinggi. Disebabkan musim perayaan kot. Aku sendiri pun agak kurang blogging bulan ni, so terima je lah seadanya kan. Semalam, 22 Ogos 2013, kempen baru masuk dalam CPUV aku. Aku ada bulatkan dalam gambar kat bawah ni. 

Tak mengapa, insha Allah, ada rezeki lain nanti kan?. Korang pulak macam mana? Mesti lagi banyak dari aku kan. Okay..aku terfikir nak cuba 8share tapi belum ada kekuatan hati sebab aku ni pemalas bab-bab sharing iklan. Adoi la.. 

IKLAN

6 comments:

  1. woaaa bestnya. nad xde agy cpuv haha xpe setia dgn nuffnang ;)

    ReplyDelete
  2. Banyak CPUV dapat dik..cik akak baru je nak merangkak...:)

    ReplyDelete
  3. akak nao mei, cpuv je banyak, earning biasa2 je..hehehe

    ReplyDelete
  4. tetap ada walaupun sikit..
    terbaek dh tu..
    shark x dpt lg:(

    ReplyDelete

My friend say: