Tuesday, July 30, 2013

Silalah Undi Azam Saya

Assalamualaikum..

Orang lain berazam raya, aku pun nak jugalah berazam raya. Haa..Azam apa? Azam Raya bersama Watsons gitu. 

Aku jumpa entri Cik Akak Nao Mei kita tu update pasal Azam Raya beliau. Maka dengan itu aku pun tertarik nak join. Hahaha..ngengada kan.
Kalau kalian baik hati, silalah tekan button undi tu ya. Klik je gambar ni, akan terus link ke Facebook Watsons. Thank you so much in advance gitu.

7 comments:

  1. hihi..cik akak dah undi dah...hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah! kak ainim salah seorang pengomen tegar bulan julai yg akan dapat kad raya dan sticker daripada deno.. jangan lupa bg nama dan alamat di ruang komen entri pengomen tegar ya.. :)

    ReplyDelete
  3. waaa..akk..join ye..semoga berjaya.. :D

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads