Thursday, July 25, 2013

"Segmen Follow Mengfollow Sampai Pengsan by Cik Hawa"

Assalamualaikum..

Adik aku +Nadya Dyana tag suruh join segmen ni. Hahaha..baiklah, aku join ya.

Kalau nak join, as usual, please click the banner. Nak tag sapa ek?

Tag +Nao Mei +boni kacak ..silalah join ya.

Ok..jangan risau sebab Cik Hawa kita ni berbaik hati nak sponsor sume hadiah. So, tak perlu fikir nak tekan banyak kali klik sana sini. OK..

Ok..till meet again

13 comments:

  1. hihi...sentiasa ingat kak cik akak nie...nie yang buat cik akak sayang nie...hihi....
    good luck sayang :)


    p/s : cik akak dah email tau...maaf ye dik..lama betol tak terjah blog adik..maklumlah bb cik akak laris sangat..:)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen tau. hehehe. :)

    ReplyDelete
  3. moga berjaya..

    Selamat berpuasa, 17 Ramadhan :)

    ReplyDelete
  4. comel hadiahnya... good luck!

    ReplyDelete
  5. #244
    salam ramadhan
    singgah follow sini dari

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    jemput ke blog zara ye.. =D

    ReplyDelete
  6. oo join gak ea..gud luck ainim..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan. Saya follow sini sekali. Boleh tengok di followers ya, kalau xde means dah lama follow la tu.. Terima kasih kerana sudi join. Senarai peserta dah keluar so boleh lah blogwalking dan follow mengfollow bloggers2 lain ya..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-segmen-follow.html

    Good Luck Dear

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmn yg sama ^^ kt exchange follow ya :) http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  9. 246# Done follow,follow me back ye.Dari segmen yg sama. :)

    http://sasteracinta.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  10. Done follow here! Do hit back :D
    http://ameera-itsallboutlife.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. tiba2 terasa rajin pula nak lawat peserta2. hehehe from a same segmen. visit me too. gud luck tau.
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

My friend say: