Wednesday, July 31, 2013

Craving For KFC..Alhamdulillah, Hajat Tercapai

Autopublish

Assalamualaikum..

Masih ingat petang semalam beria aku update pasal aku teringin sesangat nak makan KFC? Craving For KFC. Beria sesangat aku kan? Hahaha. Bila datang angin kus-kus, maka agak sengal la juga otak ni.
Nak jadi ceritanya, dari pagi aku dah teringin dan terbayang-bayang makan KFC tau. Jadi, tengahari aku call mak dan ceritakan keinginan aku untuk makan KFC. Mak macam tak kisah tapi Kaknyah aku taknak sebab dia malas nak redah jam.

So, masa balik dari ofis semalam aku dah berkira-kira nak singgah mana-mana outlet KFC dah ni. Sekali masa drive teringat yang lepas tol Plaza Sg Besi tu, ada KFC. Hmm..aku pun laju je la ikut Sg Besi. Tetibe excited terlebihkan. Demi KFC, aku redah jugalah jem kat Sg Besi tu. Kalau tidak, jangan harap aku nak lalu situ untuk balik rumah.

Dalam fikiran dah risau takut ramai orang kat KFC tu, tapi tawakal je lah kan. Lepas je amik tiket tol, terus pecut ke KFC tu. Mulanya ingat ramai orang. Oh...sedikit je. Hmm..memang rezeki nak makan KFC kan. Jadi, aku beli 2 set Symphony Oriental Set. Makanya aku keluar dengan muka puas hati lepas dapat beli KFC tu. Haa..gambar kat atas tu la hasilnya. Itu yang aku punya je, mak aku dah siap aku hidang dalam pinggan lain. Hik hik hik..begitulah ceritanya. Alhamdulillah, ALLAH permudahkan urusan aku semalam.

OK..till meet again

8 comments:

  1. berbayar juga hajat kan dik..hihi

    ReplyDelete
  2. kalau dah teringin lautan jammed' sanggup diredahi.hehehhe akirnya tertunai hajat dihati..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. fae dah jemu makan KFC hehe coz i worked at KFC before.

    ReplyDelete
  4. woaaa da tertunai hajat ! ^^ yeaaa
    nad je belum keke

    ReplyDelete
  5. saya punye sahur kejap lg baru nak pegi kfc..sahur kt sana..huhu

    ReplyDelete
  6. Sedapnya. ..sy pun nk buka kfc la mcm ni

    ReplyDelete
  7. dah lama tak mkn kfc.. huhu

    ReplyDelete

My friend say: