Saturday, July 13, 2013

CPUV Bulan Julai 2013

Assalamualaikum..
*Jangan Lupa Vote untuk Lagu Ramadan Paling Best

Alhamdulillah.. Kelmarin aku terima CPUV ketiga untuk bulan Julai ni. Terima kasih ya Nuffnang. Last month dapat 4 CPUV campaign. 
Earning pun Alhamdulillah, boleh tahan. Nanti dah betul2 capai target yang aku nak baru aku cash out ya. Seronok juga dengar kawan-kawan blogger dok cash out earning dorang. Aku ni je pemalas sangat nak tekan button tu.

Oh ya.. Churp Churp pun dah tambah lagi. Aku baru je beberapa minggu dengan Churp Churp ni tapi rupanya earning dia cepat ya asalkan rajin je.

OK..semoga Nuffnang baik hati nak bagi banyak2 lagi CPUV kat aku ya. Heheheh

Ok..till meet again

IKLAN

4 comments:

  1. tahniah, rezeki... shad klik kanebo kate collection satu.. :)
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. amboi banyaknyaaa.... tahniah! ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam,
    abg eq singgah sini. ish3...banyak betui BE dia ye...rezeki tu. hehe

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  4. Sha: Terima kasih..Alhamdulillah, hari ni masa buka Nuffnang, tengok earning bertambah lagi..rezeki Ramadan kot..hehe

    Deno: Thanks so much dear

    Eq: Abg Eq, thanks singgah blog saya ni..heheh..Rezeki ramadan kot..hehe

    ReplyDelete

My friend say: