Sunday, July 21, 2013

Cara-cara Nak Kejutkan Orang Untuk Bangun Sahur

https://www.youtube.com/watch?v=OFBp7mP0XUc&feature=youtube_gdata_player

Assalamualaikum
Korang ada masalah tak bila nak kejutkan adik beradik bangun sahur? Bagi mereka yang dok ngan kengkawan tu, ada masalah tak nak kejutkan dorang bangun sahur. Haas..kalau korang ada masalah tu, meh sini tengok cara nak kejutkan orang untuk bangun sahur.

Actually, video ni aku terjumpa masa tengah update tumblr blog aku. Setelah menonton video ni, sumpah aku rasa best kot nak share ngan korang. So, enjoy the video ya.

Ok..till meet again

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

My friend say: