Wednesday, July 03, 2013

Apa Dah Jadi Ni?

Assalamualaikum..

Sekarang ni aku tengah buat sesi blog walking blog kengkawan. Sedang elok aku buka blog kengkawan, ada blog yang aku tak dapat buka.

Blog ni dimiliki oleh Tentang Hati. Mohonlah pemilik blog untuk tengok setting blog. Kot-kot ada yang tak kena ke. Ke, aku sorang je yang jadi cenggini?

6 comments:

  1. biasanya ada link yang dijangkiti virus kat blog orang tu :)

    ReplyDelete
  2. oo ye ke..harap pemilik blog sedar la

    ReplyDelete
  3. oh..ada jgk eh yc cam nie..hurmm..

    ReplyDelete
  4. yup. virus. ada jugak terjumpa beberapa blog yang ken macam tu.

    ReplyDelete

My friend say: