Thursday, June 06, 2013

Terima Kasih Sahabat Blogger


Assalamualaikum..

Disini, aku ingin mengambil kesempatan untuk ucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat-sahabat blogger sekalian kerana rajin datang ke blog aku yang tak seberapa ni. Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen dalam entri-entri yang aku terbitkan.

Hari ni, bila aku buka je dashboard, keluar view updates. Komen dah cecah 1000. Alhamdulillah, sejak aku aktif dalam beberapa blogging dalam beberapa bulan ni, ramai kawan blogger yang aku kenal dan mereka adalah AWESOME. 

Thanks to Blogger Anis Suryanie kerana menjadikan komen diblog mencecah seribu. Thanks bebanyak tau. Kita sayang awak. Kepada rakan blogger sekalian, jangan lupa terjah blog Cik Anis kita tu nanti ya.

OK..hajat dihati nak buat segmen pertama. Insha Allah, bila tiba masanya, aku akan announce ya.

Ok..till meet again.

10 comments:

  1. alamak,, melepas peluang ros nak jadi pengomen ke 1000 tu. hehe. apa2 pun tahniah ainim :)

    ReplyDelete
  2. la....melepas lagi lah cik akak dear :)

    ReplyDelete
  3. Roslita: Xpe, nanti saya buat segmen, silalah join ye

    Nao Mei: Cik Akak, xpe..nanti kita buat segmen, Cik Akak join ye

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka.. =)

    akk nk buat segmen?? nak join nak join..tapi jgn segmen susah2 tau.. ^_*

    ReplyDelete
  5. wah2.. tahniah ye...
    tekad cecah 2000 plak lps nie.. hehee (:

    ReplyDelete
  6. OV: Yes..lepas ni memang target begitu

    TY: Terima kasih ye

    ReplyDelete
  7. wahhh! sukenye anis.. tuah nak jadi bini orang kot.. pape pun thnx kak ainim.. syg akak jugak! xoxo!! :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat Anis! Tahniah juga buat Ainim!

    ReplyDelete
  9. wah dah sampai 1000...tahniah semoga lepas ni akan meningkat lagi...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads