Monday, June 17, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Assalamualaikum..

Mari mulakan hari Isnin ni dengan segmen ya. Aku join segmen ni special untuk blogger awesome lagi baik hati, Kak +Farah Waheda Wahid . Hee...jom kita mulakan


Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

So, selamat bersegmen you alls.

OK..till meet again

19 comments:

  1. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  2. goodluck!

    btw, singgah sambil follow sini! :) #208
    http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan juga. thanks singgah blog saya :)

    selamat bersegmen. done follow sini ^^

    http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...singgah membalas kunjungan..done follow back..gud luck tau..;p

    ReplyDelete
  5. berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama!!! :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum & Hai ! Datang kunjung & follow http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    "Setiap manusia ada jalan kehidupan sendiri, masing-masing ada tanggungjawab sendiri. Jom usaha laksana sehabis baik. Belajar dan kahwin ? Belajar dan bekerja ? Ibu abah dan pelajaran ? Semua tu insyaallah akan jadi senang, pandai pandaikan lah bahagi masa, pandai pandaikanlah mengutamakan apa yang paling perlu di utama. Good Luck semua dengan your life. Hidup kat dunia ni sekali je, sekali ini lah perlu kita manfaatkan."

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/saya-seorang-pelajar-dan-isteri-berjaya.html

    salam jumaat :)

    ReplyDelete
  9. Salam knal..bw sini..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  10. tahniah!

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  11. Salam...singgah sini dan balas kunjungan dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualikum....

    http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

    ReplyDelete
  13. flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  14. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  15. Salam. Singgah membalas kunjungan dari segmen sama.

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum kak Anim . . kita datang dari segmen yang sama :)

    http://aineddihar.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete

My friend say: