Wednesday, June 05, 2013

"Segmen Follow April hingga Disember 2013"

Assalamualaikum semua.

Hari ni aku nak join segmen anjuran Cik Akak Nao Mei yang cantik lagi baik hati tu. Cik Akak merupakan antara blogger favorite yang aku akan singgah ke blognya setiap kali aku blogwalking. 

Segmen ni berlangsung sampai hujung tahun tau. So, takyah nak risau sangat kalau tak sempat nak join ke apa ke. Korang punya masa yang panjang untuk join segmen ni. Aku dah lama nak join tetapi disebabkan kekangan masa, aku terlupa segmen ni sampai la hari ni aku godek2 blog Cik Akak sebab nak cari entri segmen ni. 

So, kepada korang semua, silalah join sekali segmen ni ya. Buat kawan aku +Mohamad Ridzuan , silalah join segmen ni sekali ya.

7 comments:

  1. Thank join cik ye sayang...hihi :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama..

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    done follow awak..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Tak kisah nak buat entry atau pun tak. Yang penting, harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah...sila hantar maklumat

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/tahniah-pemenang-segmen-follow-april.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads