Wednesday, June 12, 2013

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns Baru Dari Nuffnang

Assalamualaikum semua..

Gembira hati bila dapat CPUV baru dari Nuffnang untuk personal blog ni. Alhamdulillah sebab earning Nuffnang aku naik hampir setiap minggu. Walaupun setakat RM1, tetap duit kan. Insha Allah dah cukup target aku, akan aku cash out duit Nuffnang tu ya. Hehehe

Lagi satu, aku ni kira newbie untuk Churp Churp tau. Alhamdulillah, walaupun baru je lebih kurang 2 minggu guna Churp Churp, earning yang aku dapat memang agak memberansangkan. Terima kasih la kepada yang rajin klik iklan Churp Churp aku ya.

Aku akan usaha lagi sedaya mungkin untuk aktif blogging disamping menambah sedikit earning Nuffnang dan Churp Churp aku.

Ok..till meet again

11 comments:

  1. nuuf tak boleh kata dik...hihi...malas cik akak..:)
    semua tak naik-naik,...sipot je ...tak syukur juga...mana ada orang bagi duit free cam tu je..hahaha....

    nanti lepas lima tahun baru dapat cash out...hahaha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, rezeki...tumpang happy untuk adik akak yang sorang ni...

    ReplyDelete
  3. Wah. tahniah. rezeki. nuffnang n churpchurp saya ntah bila la nak naik T.T

    btw selamat petang. hehe


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/06/dah-setahun-rupanya.html

    ReplyDelete
  4. besttnya....moga makin bertambah2...

    ReplyDelete
  5. waa.. tahniah.. hu2.. teman lak xde mood dh nk nengok earning nuffnang.. keciwa.. hu2

    ReplyDelete
  6. kita punya nuff mcm tak naik jer...takuk RM2.50 tu jugak :P

    ReplyDelete
  7. Terima kasih semua.

    NM: Cik Akak, earning nuffnang kita naik tiap2 sbb fanblog yg menyumbang skali..hehe

    Farah: Thanks Kak Farah sayang :)

    Anis: Insha Allah, jangan give up ya. Nuffnang ni memang pelik kadang2

    Nory: Thanks so much awak

    TB: Nanti naik la tu. jangan risau ya

    Deno: Thanks so much Deno

    Sally: InshaAllah, nanti naik tu. Saya pun 2 tahun kot baru dapat angka ratus..haha

    ReplyDelete
  8. tahniah
    rezeki kan

    as-salam

    nak merasa serbuk HALAL CHEESE POWDER tak. kalau nak meh join GA saya ni.

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal..ciku dah dapat CPUV oktober 2013..dan dah pernah cash out ..walaupun sikit tapi cam best giler rasa..haha:)

    ReplyDelete

My friend say: