Sunday, June 23, 2013

Bunga Api @ Fireworks

Assalamualaikum semua..

Selamat hari ahad. Malam semalam aku ada la amik gambar bunga api. Amik dari rumah je pun masa program Floria 2013. Aku tak pergi pun Floria tu sebab malas dan aku sibuk study untuk exam next week.
So, masa perasmian tu aku sempat la snap satu gambar untuk upload dalam instagram aku. Korang ada instagram? Meh sini, jenguk2 instagram aku dan kalau rajin boleh follow ya. 

Aku ni memang suka amik gambar, kiranya gila camera juga la. Hahaha, memang minat aku cuma takde la sampai beli DSLR camera bagai sebab aku selesa dengan camera handphone. Cepat, mudah dan jimat segalanya. Kekeke..oklah, aku sempat juga amik video bunga api ni. Nanti, kalau aku rajin, aku nak amik yang proper sikit la gambar dan video bunga api ni. Baiklah, till meet again
IMG_20130622_212355


2 comments:

  1. wah nampak meriah tu....tak pergi dapat tgk bunga api pon dah best...hehe

    ReplyDelete
  2. bestnye.. time ni anis ngah hanibulan.. family anis je yang pergi tgok.. huhuhu

    ReplyDelete

My friend say: