Thursday, May 02, 2013

Standard Chartered Fun Run 2013

Assalamualaikum semua.

Dah jauh malam baru dapat update blog. Selesaikan dulu blogwalking blog kengkawan.

OK..mari kita mulakan cerita pendek untuk hari ini. 
Semalam aku berbual-bual dengan kawan-kawan kat Facebook tentang larian Standard Chartered ni. Dah setahun kot aku aim nak join larian Standard Chartered ni. Cuma baru kali ini berpeluang sertai sebab buat kat Putrajaya. So, dekat la dengan rumah aku kan.

Details untuk program ni seperti kat bawah ni:
Date: 26 May 2013
Time: 6:30 am
Venue: Dataran Gemilang, Precint 4, Putrajaya.

Malam tadi sebelum makan malam, aku sempat tanya mak, ok tak kalo aku nak join larian. Alhamdulillah, kali ni mak sangat sokong aku join larian camni. Selalunya mak kadang-kadang bebel juga. Hahaha. Maka dengan itu, sebentar tadi aku terus je buka link website 1EXCESS untuk online registration. 

Yuran yang dikenakan cuma RM15 bagi setiap kategori yang dipertandingkan. So, kepada korang yang nak join larian ni, jangan lupa untuk klik link kat bawah ni ye.

1 comment:

  1. bestnya kak..sy pula tingin nak join ipoh international run julai nti..tp kena pkat ngan adik2 dulu la..hehe..takde kawan xbest la pula.. sebab kita nak sambil enjoy2 kan.. :)

    ReplyDelete

My friend say: